Telemarkstur 2012

Helgen var 26 – 27 august. Turen gikk fra klubbhuset, Rjukan Rauland, Dalen, Vrådal og til slutt til Nissedal.
Med på turen var; Bjørn, Per Martin, Jan Erik, Hege, Bjarne Einar og kona til Einar. Kyrre hadde kjørt ned til Sørlandet på torsdagen, og møtte gjengen i Dalen.

IMGP2558.JPG   IMGP2566.JPG

IMGP2585.JPG

Været var ikke så bra, så istedet for telt ordnet Jan Erik ett helt gårdsbruk til oss, godt oppe i skakka. Her var det sengeplass til alle innendørs, og det varte ikke lenge før grillen var i full gang. Det ble en hyggelig kveld, koslige omgivelser, der ingen kunne tru at nokon kunne bu.

IMGP2599.JPG   IMGP2605.JPG   IMGP2606.JPG

Lørdag våknet vi til gråvær. Etter bunkring på lanhandelen i Nissedal satte vi turen mot Treungen. Vi kjørte opp til Fyrrsdal på østsiden av Fyrresdalsvannet. En flott tur, som desverre stort sett gikk på regnvær. Vel fremme på Trollrally, ble det rusletur rundt i skogen. De som hadde overnattet her hadde hatt det atskillig våtere enn oss. Utrolig artig å rusle rundt på Troll. Kikke på sykler, og prate med folk.

IMGP2620.JPG  IMGP2623.JPG

Etter Trollrallybesøket satte vi turen tilbake til Nissedal. Nok en hyggelig kveld, med grillmat, og hyggelig samvær.

IMGP2628.JPG  IMGP2639.JPG  IMGP2645.JPG

Søndag var hjemreisedag. Einar kom plutselig på at han ikke hadde tid til å være på tur, og tok raskeste veien hjem. Bjørn, Bjarne, Per Martin og Kyrre kjørte veien om Fjågesund, og videre til Bø. På Notodden skilte vi lag. Bjørn og Bjarne tok raskeste vei hjem, mens Per Martin og Kyrre kjørte veien om Bolkesjø.
IMGP2617.JPG

IMGP2654.JPG  IMGP2612.JPG

I Mjøndalen startet regnet, godt beregnet.

IMGP2657.JPG  IMGP2658.JPG

Takk til Jan Erik og Hege,  for flott tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *