Motorsykkeltelt de-lux fra Redverz

Dette er ikke teltet du tar med på en endurosykkel med minimal oppakning. Dette er telet du tar med deg på langtur dersom du vil ha maksimal komfort. Tunelltelt er av svært god kvalitet. Det er romslig og rommer ikke bare deg, men kan faktisk romme hele motorsykkelen din også. Tunellteltet består av et stort soverom og et meget praktisk fortelt med god høyde.

Forteltet er beregnet for parkering av motorsykkel og har 3 romslige innganger. Dette gjør det mulig å parkere selv en stor adventuresykkel innendørs. 2 av åpningene, eller garasjeportene som Ledena kaller det, gjør at du kan kjøre sykkelen tvers i gjennom. Den 3 åpningen gjør at du kan komme til sykkelen fra begge sider selv når den står inne i teltet. Høyden i forteltet er dessuten slik at du fint kan stå innendørs å kle på deg. Alle dørene kan settes i åpen stilling om du har behov for skygge, eller bare sitte inne å se ut. Du trenger bare å kjøpe noen tilleggs stenger.

Soveavdelingen er romslig og svært praktisk. Her finnes en egen utgang i enden, rett ut i det fri. I tillegg har du to utganger til forteltet. Dette gjør det mulig å komme ut i forteltet uten å tråkke over noen. Teltet finnes også for en person. Forteltet er da fremdeles av samme størrelse.

Oppsetting

Vi ankom Seljordstreffet dagen etter de fleste. Det betydde selvsagt at menge bivånte denne happeningen. De ønsket oss alt det plunder som kunne være mulig. Hva er vel bedre en å sitte i sola med en halvliter og se på at noen ikke klarer å sette opp telt. Disse ble skuffet. Oppsettingen gikk svært enkelt, selv om dette var første gang. På grunn av størrelsen må du planlegge plasseringen litt. Teltet plugges i begge ender, før aluminiums-stengene tres i, og tunellene reises. Det gikk så enkelt at det hele ble en skuffelse for tilskuerne. Når jeg så etterpå kjørte hele sykkelen inn i teltet, var det reneste hallelujastemningen for enkelte.

Produktinfo

Antall personer: 3

Maksimum bredde: 254 cm

Maksimum lengde: 495 cm

Største telt høyde: 195 cm

Mål soveareal: 234 x 241 cm – 5,4 kvm.

Mål fortelt areal: 5,4 kvm.

Mål Motorsykkel areal: 254 x 91 cm

Antall innganger: 4

Materiale underlag: Rip Stop Nylon 70D 190T, 10000mm vannsøyle

Materiale teltduk: Coated ripstop nylon 68D 210T, 4000mm vannsøyle

Materiale innertelt: 75D 190T/P, pustende

Myggnetting: Mesh B3, 4 åpninger

Antall stenger: 3 stk aluminium, 11mm (2) 9.5mm (1)

Vekt telt: 6,5 kilo

Mål pakket: 23 x 53cm

Pris kr. 6.399,- frakt inkludert.

Smarte detaljer som denne oppbevaringsposen for barduner

Vår vurdering

Ønsker du maksimal komfort i telt, vil ikke dette skuffe deg. Teltet har mange gjennomtenkte detaljer. Detaljer som egne «poser» til barduner, dører der det er praktisk og ha dem er bare noen. Det tar litt plass, men er du ute etter komfort vil du ikke angre. Redverz har brukt materialer av god kvalitet, og har ikke latt seg friste til å sette inn vindusfelt, som på langt nær har samme levetid som skikkelig teltduk. Vi gir teltet karakter 6 av 6. Maken til godt telt skal du lete etter.

www.Ledena.no er den norske forhandleren av teltene fra Redverz i Norge.