Foredrag

Dersom du eller din klubb er interessert i foredrag fra en tur eller et tema er det bare å ta kontakt. Under reisebrev kan du finne ulike turer, og ellers på sidene under ulike temaer: 

Eksempler på temaer til  foredrag:

Gruskjøring i inn og utland

Jeg elsker å reise på spennende turer på grus i inn og utland. Jeg holder gjerne et foredrag om dette. Hvordan planlegge og gjennomføre tur. Hvilke muligheter finns? 

Vietnam: 

En spennende reise i Nord – Vietnam i julen

Verdens høyeste motorsykkeltur

En reise tvers gjennom Himalaya, fra Shimla til Nubra Vally.  Jeg var med Indian Adventures som freelance for Mc-avisa. Bilder og filmsnutter. Det ultimate motorsykkel-eventyret.

20160908-img_2467

 

Nord-Thailand

på tur med tem H-H i det Gyldne triangel

Blide gutter på tur. Team H/H delte rom, mat. øl og nesten tannbørste i to uker uten et eneste ukvemsord. Uten forhåndstrening!
Blide gutter på tur. Team H/H delte rom, mat. øl og nesten tannbørste i to uker uten et eneste ukvemsord. Uten forhåndstrening!

 

Søramerika

En reise gjennom Argentina og Chile. Turen starter i Buenos Aires, og beskriver hvor og hvordan vi krysser Søramerika tur retur. Over pampas, og på grus. Høydepunktet i Andesfjellene på 4000moh. Innlegget består av lysbilder, samt filmsnutter hovedsakelig fra gruskjøring i fjellområdene. DM argentina Klikk på bildet for å lese reisebrev som var på trykk i Mc-avisas Touringutgave i 2014.

Marokko

Jeg har vært tre flotte turer i Marokko 2014,  2015 og 2017. Første gang var vi fem karer som dro på mc-tur i Marokko, sør og vest i Marokko.  Andre gang var vi kun to på tur, da besøkte vi de store sanddynene i Merzouga, sør og øst i Marokko. Tredje gang var på egen sykkel. Vi kjørte røffe grusveier gjennom atlasfjellene. En fantastisk tur med erfarne gruskjørere. Alle ganger har vi krysset, og kjørt i Atlasfjellene. Innlegget består av lysbildeserie fra turene.  Med detaljer og anbefalinger om hvordan du kan gjennomføre en slik tur. Jeg har også en film på 16 minutter fra turen i 2014.

 

 

 

 

På motorsykkel i alpene

Motorsykkelkjøring i Alpene. Det har blitt hele 9 turer i alpene gjennom årene. Fra grupper opp i 9 mann, til 2 på samme sykkel. Ønsker dere inspirasjon til alpeturer, kan jeg gjerne dele mine erfaringer fra turene. 14a8 Ved å klikke på bilde kan du lese reisebrevet fra siste alpetur; Jakten på La Bonette. på trykk i MC-avisa nr. 1 i 2015.

Helårs motorsyklisme

Hva er helårs motorsyklisme for meg. Noen tror at motorsykkelsesongen slutter i begynnelsen av september. De vet ikke hva de går glipp av. Med dette innlegget får dere tips til å døyve PMS (parkert motorsykkel syndrom). 20130119234753-285010bf-la[1]

Annet:  Ut over dette har jeg mye stoff i form av bilder og artikler opp gjennom årene. Ønsker dere ett annet type motorsykkel relatert foredrag, er det ikke umulig at jeg kan sette sammen et foredrag for dere. Jeg er nokså godt kjent i eget land, spesielt i Telemark, Agder og på Vestlandet, og kan vise bilder og fine kjøreruter herfra. Jeg har dessuten en tur i Baltikum, og Kaliningrad som jeg kan vise bilder fra.

Klubber jeg har holdt foredrag: 

  • Smia MC (flere ganger)
  • Asker MC
  • River Riders (flere ganger)
  • Brevik MC (flere ganger)
  • Lier Motorsykkel klubb (flere ganger)
  • Buddy MC (flere ganger)
  • Sandefjord MC

På tur med Kyrre