Del 9 – gode bidrag fra medlemmer i LMK

Gode hjelpere

harlyoffroad.jpg

Etter at Bulle hadde gitt meg hovedansvaret for fremdriften i prosjektet, var det bare å sette alle kluter til. Erik Teigen lovte meg å lage plater. En i front av vogna, og en som beskyttet mot sidevognshjulet. De gamle platene var av rød plast, og ikke særlig pene etter at ”Pulverkungen” hadde herjet crossbanene med dem. Jeg lagde maler av de gamle platene. Sidevogna er jo ikke lenger tilpasset en Wasp, men til en Tenere, så festepunktene på Yamahaen, gjør at vinklene på støttestagene ble litt annerledes. Da ble også plata i front litt annerledes. Vi forlenget dessuten frontplata slik at denne skal gi maksimal vindbeskyttelse.

DSC_0292.JPG  2012-11-14 18.07.28.jpg

Helgen etter hadde Erik tilpasset ett par aluminiumsplater. Disse passet perfekt, og jeg boret opp alle festehull, slik at disse passet. Deretter sendte Erik platene gjennom pulverlakkeringen sin. De ble hvite. For å få rette fargen malte vi disse en kveld. Resultatet ble veldig bra. Jeg hadde bestilt ett ekstra sett med dekaler fra Lithuainia via ebay. Oppå dekalene la vi klarlakk. Jeg var kjempefornøyd.

DSC_0014.JPG  2012-11-16 20.47.41.jpg

Da platene skulle monteres ble jeg overrasket. Lakken datt av. Grunning hadde vi ikke tenkt på. Resultatet ble at Erik fant en blåfarge i sortimentet sitt som neste var lik. Nye dekaler ble montert, og platene kom på plass på sykkelen.

Uten om dette har Erik laget en flott bøyle til ekstralys på vogna. Alle gode ting er tre heter det, og jammen passa den også på tredje forsøket.

IMGP2450.JPG
Jeg kjenner en kar i klubben som heter Bjarne. Bjarne er flink til å koble ledninger, og finne ut av slikt træl. Bjarne er jo selvsagt flikk til mye annet også, men akkurat dette er han kjempeflink til. Jeg kunne trenge litt selskap der nede i kjelleren, og spurte så pent jeg kunne om han ikke kunne hjelpe meg litt med å koble opp strømmen på sidevogna. Han sa ja. Det ble flere kvelder i kjelleren til Bulle på meg og Bjarne. Ja ett par lørdager også. Etter timer med feilsøk, demontering og omgjøring, trodde jeg aldri vi skulle få det til. Bjarne sa heletiden at nå er vi jo nesten ferdig. Det var det var vi ikke. Men vi fikk det til.  Hyggelig var det også.  Bjarne er ikke den verste du kan være i en kjeller med.
IMGP2451.JPG  IMGP2449.JPG
Godt å ha gode kompiser i LMK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *