Vestlandstur 18. – 21. Mai 2012.

IMGP2005.JPG

Også i år arrangerte Lier motorsykkelklubb tur til Vestlandet. Avreise var fredag 18mai. Turgeneral fra Lier var Bjarne som loste gjengen trygt den første etappen opp til Geilo. Der ventet allerede Per, Marit, Annette og Kyrre. Det ble snaps og skinnpils på trappa før vi inntok hjemmelaget pizza. Alle fikk utlevert seng, og jeg tror de fleste tilbrakte tid i denne utover natta.

IMGP1994.JPG  IMGP1989.JPG

Lørdag var avreise vestover. Vi kjørte over til Aurland, en heller kald opplevelse. Det var ikke mange gradene over fjellet, og overskyet. På vestsiden av fjellet ventet imidlertid fin – været på oss, og vi inntok lunsj i Aurland. Da vegen over fjellet til Lærdal, og videre over til Turtagrø var stengt, ble det straka vegen inn til Veitostrond. Bunkring ble gjort på ”Matkroken”, stedets landhandel, som samler alt fra stedets faste originaler på traktor, til omstreifende motorsyklister som oss.

IMGP1980.JPG  IMGP1972.JPG

Vel frem på Nesahuset ble det igjen skinnpils og snaps, før vi fikk litt underholdning i form av såpeblåsekonkurranse. Litt etter kom også en original som bar navnet ”Georg” på besøk. Georg, som vist nok er født på tjukkeste Toten, sjarmerte damene, og ba dem opp til dans etter tur. Etter dans og moro ble det grilling, og derpå bålbrenning langt utover kvelden. De som ikke fikk utlevert seng sov vist nok på gulvet, med verkende kropp som resultat dagen etter.

Thor Helge og Bjarne var oppe og hang opp sola på søndagen. Været var strålende, og vi fikk en fantastisk tur over Vikafjellet. Etter dette ble det en tur over Stalheimskleivene, og lunsj på Gudvangen. Per Martin mente det var ei veikro her, det var det ikke, så Joker gjorde jobben.

Vi tok farvel med Kjetil som måtte hjem til bleieunger og husvask. Vi andre fortsatte turen til Eidfjord, og tok inn på hyttene til Vik pensjonat. Kvelden var rolig med småprat og grilling. Vi begynner jo å bli voksne.

Mandag var det tid for hjemtur. Over Hardangervidda var det kaldt, og jentene måtte få igjen varmen oppå fjellet. Ruta gikk via Numedal hjem, med lunsj i Rødberg.

Takk alle som var med for en fantastisk tur, som vi vil huske lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *