Plassmangel

I 2011 bygde jeg ny mc-bu. Den gamle «Bauhaus» boden som jeg kjøpte av Bjarne var blitt for liten, og egnet seg dessuten dårlig for skruing. Med meters ytterdør er det helt på håret, og krever en viss teknikk for å få inn Super Tenere´n. I bua er det god plass til 2 sykler. 3 når «familien» er blitt for stor.

Sykkelen ut av sommeropplag 12 oktober
Sykkelen ut av sommeropplag 12 oktober

I 2012 bygde jeg sidevognsykkel. Den gang leide jeg en garasje hos naboen. Naboen trengte etterhvert garasjen, og jeg var forberedt på at sykkelen måtte stå i klubben i vinter. En litt tungvint løsning, men jeg så ingen alternativer. Døra inn til bua var for trang, og ombygging både dyr og vanskelig. Påbygg av tak på utsiden av bua var vurdert, og takoverbygg inntil huset. Løsninger som ville gå utover fellesareal i sameiet, noe jeg ikke ønsket da jeg allerede hadde tatt meg godt til rette. Kommentarer fra det nye styret i LMK (vriompeiser), om hvor vanskelig det var at sykkelen min skulle lagres i klubben, og samtidig måtte flyttes et par ganger for å få plass ytterst ved døra gjorde at jeg på nytt begynte å gruble. Det er da også svært upraktisk for meg å skulle starte vinterturene fra klubben.

Båling og beregning. dette kan gå på det berømte _____håret.
Måling og beregning. dette kan gå på det berømte _____håret.

Så slo løsningen ned i hode på meg, mange måneder etter at jeg hadde begynt å fundere på dette første gang. Det er merkelig hvordan ting ligger og jobber i underbevisstheten, og hvor enkle og nære løsningene kan være. Det måtte være mulig å utvide sykkelskuret på baksiden av bua. Dette rommet hadde jeg lagd etter at selve bua sto ferdig. Påbygget er mildt sagt skreddersøm, da det følger gjerdet mot jernbanen. Sykkel og rom ble målt, og jeg fant ut at dette måtte gå.

Det berømte håret:

20151013_165754Gavlen ble revet, og med hjelp av Bjarne ble sykkelen hentet. Datoen for uttak fra sommeropplag var 12 oktober. Joda, sykkelen kom et stykke inn i rommet, til tross for at speilet sto i veien. Sidevogna butta imidlertid i skråveggen. Løsningen ble å skjære bort en del av veggen, og montere denne lengere ute. Nesten som en kasse på veggen. Taket blir forlenget, og dobbel port skal på plass. I går fikk jeg papprester på Buskerud Blikk for å skjøte taket. I dag skal jeg på trelasten for å kjøpe manglende planker. Det verste er at jeg trives riktig så godt med sånne små snekkerprosjekter. At de er mc-relatert gjør ingenting.

Jeg er happy.

Det gjelder å se muligheter i stedet for begrensninger, og det gjelder å ikke gi seg. Det som er helt sikkert er at jeg ikke kan bytte sidevognsykkel mens jeg bor her. Da må jeg i tilfelle bygge om bua på nytt.

Sykkel under tak 13 oktober. nå gjenstår bare resten.
Sykkel under tak 13 oktober. nå gjenstår bare resten.

Buas særpregene utseende er i vertfall ikke logisk, før du åpner dørene. Takk til styret i LMK for at dere gjorde det hele så vanskelig. Det gjorde at jeg får en bra løsning til slutt. I dag når jeg tittet ut av vinduet mitt, var bakken dekket hvit med frost, men hva gjør vel det. Inne i rommet bak bua står sidevognsykkelen under tak.

Vips så var ny sidevognsykkelgarasje ferdig.
Vips så var ny sidevognsmotorsykkelgarasje ferdig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *