Mine Forventninger til 2021

Covid-tider betyr planer i eget land. Sesongen er imidlertid allerede i gang, da jeg rett før jul kjøpte jeg meg en gammel 97 modell Yamaha XT 600. Januar har gått med til å rigge denne for allsidig kjøring vinter og sommer, blant annet med langpigg. Her blir det nettartikler

Nytt leketøy til vinter og sommer. Her blir det snart på tur med langpigger.

2021 er også et år der mange spennende modeller skal prøvekjøres. Adventuresykler er min favoritt, og jeg gleder meg spesielt til to modeller, en i hver ende av skalaen. Den ene er Honda CRF 300 Rally. Dette er en klasse Honda er alene om. Jeg er godt kjent med den tidligere 250 modellen, og har tro på oppgraderingen til 300 cc. Her forventer jeg en lett og spennende reiseenduro. I andre enden av skalaen har Harley lansert en koloss av en adventure-sykkel, nemlig Pan America. Jeg trodde ikke mine egne øyne når sykkelen ble presentert for første gang. Nå er den en realitet, og jeg håper Harley vil overraske med den nye modellen. At de forsøker å tenke nytt er utrolig spennende.

Det skal bli artig å teste nye Honda CRF 300 Rally. Denne sykkelen er forhåpentligvis en ypperlig reiseenduro.
Harley har lansert Pan America. I sommer skal jeg gjøre en test av den amrikanske kolossen.

Min egen Tenere 700 var ny i fjor. Sykkelen fungerte fint, men før jeg parkerte den var den innom Klev Tuning i Horten for oppdateringer. Motoren ble mappet om, og alt av dempere bygget om. Dette betyr «NY» sykkel for 2021 sesongen. Jeg gleder meg og lover å dele erfaringene mine med dere.  

Forhåpentligvis blir det mange turer på veier som dette i 2021.

Ut over dette håper jeg å få kjørt mange av mine favorittruter på grus. Jeg vurderer også en ferietur nordover. Denne må i tilfelle inneholde veier jeg ikke tidligere har kjørt. Lett oppakning og camping i det fri, vi være hovedingredienser. Med fotoapparatet i tankveska håper jeg å kunne dele turopplevelsene med dere.

Tohjuls hilsen fra

Kyrre Hagen

Journalist Mc-avisa.

2 kommentarer til “Mine Forventninger til 2021”

    1. Erfaringene er at sykkelen er mye sterkere i hele mellomregisteret. Den reagerer veldig kontant. Dette er stort sett veldig positivt, men jeg kjører mye grus, og her kunne jeg nok tenke meg en litt tregere respons på gassen. Nå skal det sises at jeg i tillegg har bakdrev med to ekstra tenner. Ut over dette er jeg meget fornøyd med sykkelen og alle oppgraderingene jeg har gjort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *